Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer

Ovog ljeta zbog užasnih vrućina bila sam u potrazi za dobrom crnom, vodootpornom olovkom koja će izdržati barem nekoliko sati netaknuta. Kako je ponuda u mom gradu ograničena na 4 branda, sasvim slučajno sam u susjednom mjestu naletila na omanju policu Rimmel kozmetike i naletila na ovu automatsku vodootpornu olovku. Prodano! 😀

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer u nijansi Noir je jednostavno rečeno: crna vodootporna automatska olovka za oči. Ne šilji se, već se lagano odvrće. Kod nekih automatskih olovaka prije ove sam imala problem da se one jednom kad se odvrnu, nisu mogle vratiti natrag ukoliko pretjeram, no s ovom to nije slučaj. Na drugom kraju olovke nalazi se zaštićen kapicom, spužvasti vrh za razmazivanje (smudganje) olovke. Nisam ga isprobala jer ne volim ovakav tip pomagala za razmazivanje olovke i radije koristim u te svrhe običan vateni štapić. Nijansa je čista, iznimno pigmentirana crna, bez imalo primjese sivkastih tonova kako se to zna dogoditi s crnim olovkama. Što se tiče postojanosti, ova olovka izvršava obećano. Doista je vodootporna na kapcima, ali i na waterlineu, gdje većina olovka zakaže i brzo se razmaže oko očiju ili se pak preslikava.

Ova olovka dolazi u 6 nijansi koje možete pogledati na njihovoj službenoj stranici ovdje. Cijena kod nas im je oko 30 kn, za što dobijete količinu od 0.28 gr. Iako se čini malo, meni je potrajala već gotovo pola godine i još joj se ne nazire kraj. Još mi se nije desilo da je pucala. Iako više volim olovke koje mogu dobro naoštriti, mogu reći da je ova olovka može biti jednako precizna, samo treba naučiti rukovati njom: ne odvrtati previše, te s više sitnijih poteza iscrtavati, što se pokazalo bolje nego odjednom potegnuti crtu. *Update: zahvaljujući čitateljici otkrila sam da je na donjem dijelu ispod spužvice skriveno malo oštrilo. Savršeno!

Napravila sam mali test za vas. Olovka nanesena u jednom sloju na podlakticu:

rimmel waterproof

Olovka nakon nekoliko minuta provedenih pod mlazom vode iz slavine:

rimmel waterproof liner

Olovka nakon nekoliko minuta provedenih pod mlazom vode, razmazana prstima:

rimmel exaggerate

Olovka oprana sapunom nestaje bez traga 😀

rimmel eye definer

Zaključak: Ovo je jako dobra crna vodootporna olovka i sigurno bi ju kupila ponovno!

Jeste li pronašli već svoju savršenu crnu olovku? Podijelite svoja iskustva 🙂

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/4038985/?claim=3rq3ffcdqk4″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Ovaj unos je objavljen u Recenzije i označen sa . Bookmarkirajte stalnu vezu.

6 odgovora na Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer

  1. Lendoxia napisao:

    ako u skorije vrijeme uspijem potrosit svo crnilo koje imam za oko ociju (olovke, gel linere) definitivno cu cekirat ovu olovku

  2. Redhead napisao:

    Ja inače koristim Manhattan x-act vodootpornu olovku,od kad sam nju probala ne kupujem druge.Kad se sjetim prije u srednjoj,mislim da mi frendicu i dan-danas boli glava od pitanja “Ima li mi išta crno oko očiju?!!jel se razmazalo?!” :D.Stavim olovku,dok dođem do škole poprimim izgled rakuna :D.Onda sam oktrila ovu Manhattan i frendica je sad dobro hahaha.
    A ova Rimmel se čini isto dobra mada ja ne volim automatske olovke,ali mogla bi probati,nije ni skupa.Ne znam koliko sam ovu svoju platila ali čini mi se da su tu negdje što se tiče cijene.

  3. napisao:

    Ovo je moja savršena crna olovka! meni je potrajala jedno 4 mjeseca, ali ja sam je svakodnevno koristila, sad joj ima jedno pola godine, ali ne koristim je svakodnevno.
    posebno mi se sviđa što ne moram da je šiljim, a i ova olovka u sebi ima šiljilo koje se nalazi sa donje strane gdje je i ta spužvica pa se može vrh dodatno našiljiti za veću preciznost.

Komentiraj